Gázszerelés

Gázszerelést, továbbá háztartási gázkészülékeknek vállaljuk a szerelését, mint a gázkazán, a gázkonvektor, a gáztűzhely vagy a cirkó. Akár egy órán belül kiszállunk, kedvező áron dolgozunk. Pest megye teljes területén, az év minden napján.

Gázszerelés


Szakembereink több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek gázszerelés területén. Legyen szó Ariston, Beretta, Biasi, Buderus, Chaffoteaux, D-ÉG, FÉG, Ferroli, Hajdu, Héra, Hermann, Hoval, Immergas, Junkers, Potterton, Purmo, Saunier Duval, Vaillant, Westen vagy bármilyen más márkájú gázkészülékről, Budapesten, illetve egész Pest megyében vállaljuk gázkészülékek szerelését, javítását, karbantartását, beszerelését, cseréjét egyaránt.

Cégünk fontosnak tartja, hogy minőségi és gyors munkát biztosítsunk ügyfeleink számára, éppen ezért a piacon elérhető legjobb minőségű alkatrészekkel dolgozunk, magasan képzett szakemberek segítségével szolgáljuk ki Önöket. Hívjon minket 08:00 - 20:00 között a 06 (70) 678 17 57 telefonszámon, az év bármely napján és mi szívesen segítünk. A gázszerelés ára számos tényezőtől függ, éppen ezért azt javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel és mondja el neki, hogy milyen hibajelenséget tapasztal.

Az ön által elmondott hibajelenség alapján szakemberünk megtudja állapítani, hogy nagy valószínűséggel mi lehet a gond és ez alapján kalkulál önnek egy javítási díjat. Továbbá, amennyiben gáz fűtési rendszert szeretne kiépíttetni, abban is készséggel állunk rendelkezésére. Munkáink után minden esetben számlát adunk és garanciát vállalunk. Szakembereink biztonságosan és precízen dolgoznak. Hívjon minket bizalommal, hogy (akár otthonában, akár munkahelyén) a gázszerelés a lehető legjobb kezekben legyen.

Gázszerelés
Ajánlatkérés

Vízmelegítő javítás

Vízmelegítő javítás

Társasházakban, családi házakban elterjedt a vízmelegítő, amely gázzal működik, és lehet mono melegítő vagy kombi-cirkós is. A folyamatos használat miatt fontos a rendszeres karbantartás. Ha a vízmelegítőnél hibát észlel akkor javítani kell. Hiba, ha nem gyullad be, nem marad égve a láng, kikapcsol, a láng túl kicsi vagy túl nagy, vagy nem ad meleg vizet a készülék. Budapesten belül akár egy óra alatt kiérünk és megjavítjuk.

Vízmelegítő javítás

Cirkó javítás

Cirkó javítás

Hagyományos, turbós és kondenzációs cirkóknak vállaljuk a javítását. Kombi cirkókat is vállalunk. Több éves tapasztalattal vállaljuk a cirkókat. Márkától, gyártótól és típustól függetlenül vállaljuk ezeket. Ha azt tapasztalja, hogy a fűtés vagy a cirkó nem olyan, mint korábban akkor keressen fel minket. Pest megyében és Budapesten vállaljuk a kiszállást, munkánkra teljeskörű garanciát biztosítunk.

Cirkó javítás

Gáztűzhely javítás

Gáztűzhely javítás

A gáztűzhelyek könnyen meghibásodnak, ezzel tökéleten égést, vagy teljes leállást tudnak okozni. A gáztűzhelynél is nagyon fontos a rendszeres karbantartás és tisztítás. Javítás esetén vállaljuk a háztartási gáztűzhelyek javítását, karbantartását, a gázsütő cseréjét, gázfőzőlap szerelését, gáz bekötőcső cseréjét és a gázszivárgás ellenőrzését. Márkától függetlenül vállaljuk a gáztűzhelyeknek a teljeskörű javítását.

Gáztűzhely javítás

Gázkazán javítás

Gázkazán javítás

Álló és fali kazánoknak vállaljuk a szerelését. Régebbi és újabb készülékek szerelését is vállaljuk, márkától és típustól függetlenül. Minden általunk elvégzett munkára garanciát adunk. A javítás mellett vállaljuk a gázkazánok karbantartását is. Fontos számunkra, hogy a javítás után a készüléke hosszútávon is jól működjön. Szakképzett szakembereink szerelnek, minőségi alkatrészekkel. 

Gázkazán javítás

Kombi cirkó javítás

kombi cirkó javítás

Kombi cirkók javítását is vállaljuk. Ha a fűtés, vagy a melegvíz előállítása nem működik, akkor keressen minket bizalommal. Vállaljuk a hagyományos, turbós és kondenzációs kazánokat egyaránt. Ha azt tapasztalja, hogy kombi cirkója nem a megszokott módon működik, kérjük ne használja, mivel veszélyes is lehet. Hívjon minket, sürgős esetben akár egy óra alatt is kiérünk Önhöz. 

Kombi cirkó javítás

Gázkonvektor javítás

Gázkonvektor javítás

Vállaljuk a gázkonvektoroknak a javítását, karbantartását, tisztítását és cseréjét is szükség esetén. Ha a konvektorban nem ég az őrláng, ha nem melegít a konvektor, ha irreálisan túl sokat fogyaszt a konvektor, vagy ha bármilyen szokatlan dolgot csinál, akkor kérjük hívjon fel minket és mi kiszállunk Önhöz javítani. Minden javításunkra teljeskörű garanciát biztosítunk. Magas képzett szakembereink szerelnek professzionális felszereléssel. 

Gázkonvektor javítás
Gázszerelés Budapest

Gázszerelés Budapest

Cégünk alapvetően Budapesten végzi tevékenységét, de Pest megye egész területén vállaljuk a gázszerelést. Amennyiben ön más területén szeretné igénybe venni szolgáltatásainkat kérem egyeztessen ügyfélszolgálatunkkal 08:00 - 20:00 között a 06 (70) 678 17 57 telefonszámon, az év bármely napján. Amennyiben megoldható, szívesen segítünk az ország egész területén. Budapesten, illetve Pest megyében vállalunk akár azonnali kiszállást is.

Szakembereink több éves tapasztalattal rendelkeznek minden márkával kapcsolatban, amely Magyarországon üzembe helyezhető, ezáltal bármilyen gázszerelési probléma is adódott akár munkahelyén, akár otthonában, hívjon minket bizalommal. Akár komplett fűtési rendszer kiépítésében is tudunk segíteni. Továbbá, munkáink után számlát adunk és garanciát vállalunk. Hívjon minket bizalommal és mi készséggel segítünk mindenben.

Gázszerelés azonnal

Mi azt javasoljuk, hogy amennyiben lehetséges, végezze el a karbantartást minden évben, hogy ezzel elkerülje a kellemetlen pillanatokat. Tudjuk, hogy ami tönkre mehet az egyszer tönkre is megy és mindig a legrosszabb pillanatban, éppen ezért cégünk készül arra, hogy akár a hívást követő 1 órán belül ki tudjunk érkezni a címre, ha a meghibásodás azonnali beavatkozást igénnyel. Hívjon minket bizalommal a fent említett telefonszámon és mi szívesen segítünk.

A gázszerelés azonnali kiszállással is igénybe vehető cégünknél. Hiszen, ha meghibásodik egy gázkészülék, az komolyabb károkhoz is vezethet. Ezért is állunk rendelkezésére az év minden napján, Budapesten, illetve egész Pest megye területén. Amennyiben gázkészüléke (kazán, bojler, gáztűzhely, vízmelegítő, konvektor vagy bármi más) meghibásodás jeleit mutatja, kapcsolja le a készüléket és hívjon minket. Mi örömmel segítünk mindenben.

Gázszerelés azonnal
Gázszerelés árak

Gázszerelés árak

A gázszerelés árak számos tényezőtől függenek: ki a gyártó, milyen termékünk ment tönkre, konkrétan mi a baja, illetve a meghibásodás hány alkatrészt érint. Erre általánosságban árat mondani lehetetlen. Éppen ezért mi azt szoktuk javasolni, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mondja el neki, hogy milyen hibajelenséget tapasztal, mennyi idős a készülék, ki a gyártó és konkrétan melyik termékkel rendelkezik. Ezen információk alapján elég jól megtudjuk tippelni a várható költségeket.

Cégünk szakemberei egytől egyig több éves tapasztalattal rendelkeznek, ennek köszönhetően gyorsan, precízen és megbízhatóan dolgoznak. Csak minőségi alkatrészeket használnak, hogy a készülék ezáltal is tartós maradjon és a teljesítménye ne romoljon. Áraink kedvezők, hiszen mindig törekszünk arra, hogy csak az legyen javítva, amit feltétlenül muszáj. Hívjon minket bizalommal árajánlatért és örömmel segítünk gázkészülék, gázfűtés szerelésében, javításába is egyaránt.

Megrendelés menete

Kérjük hívja a 06 (70) 678 17 57 számot munkanapokon 08:00 - 20:00 között és mondja el nekünk, hogy pontosan milyen hibajelenséget tapasztal. Ez alapján ügyfélszolgálatunk megtudja mondani, hogy körübelül milyen költségekre számíthat a javítás során.

Minőség és garancia

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű alkatrészek felhasználásával kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást.

Munkánk minden esetben garanciát vállalunk.

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 20:00 között a 06 (70) 678 17 57 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a napellenzővel szemben.

Szeretne többet tudni?

Ha megválaszolatlan kérdései vannak vagy csak szeretné egy szakember véleményét kikérni hívja ügyfélszolgálatunkat és mi készséggel állunk rendelkezésére.

06 (70) 678 17 57

Cégünk számára fontos az ügyfelek elégedettsége ezért profi, tapasztalt magasan képzett szakemberekkel dolgozunk minőségi alapanyagokkal. Bármilyen kérdése van forduljon hozzánk bizalommal.

Ajánlatkérés

Gázszerelés

Kiszállást és felmérést vállalunk egész Pest megye területén.

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu , Piliscsaba , Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs , Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence , Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.


Vissza